Català  ·  TEL. +376747020 · EMAIL ad2eord@educand.ad
Català  · 

Com treballem

Informació Projecte Esquí-Estudi

Programa Esquí-Estudi

Esquí i escola

 
El Programa esquí-estudi s'adreça als alumnes de l'Escola Andorrana de segona ensenyança que formen part d'equips de competició d'esquí.
 
L'objectiu és assegurar que els alumnes adscrits al programa Esquí-Estudi puguin seguir el currículum ordinari que es desenvolupa al llarg del curs acadèmic, sense presència a les aules, ja sigui en els estatges a l'estranger o durant els dies d'entrenament.
 
Els alumnes que es preparen per realitzar competicions d'esquí formen part de tres classificacions:
  1. Tecnificació (ECAECAPECOAPCGR i SEC);
  2. Comitè Nacional;
  3. Federació Andorrana d'Esquí (FAE).

 

Aquests alumnes s'han d'absentar de l'escola per realitzar entrenaments i/o competicions. Les absències són de dos tipus:

 

  • Setmanes d'entrenaments fora d'Andorra (estatges) en el període que no hi ha neu al país i de campionats fora del país. Durant les estades fora d'Andorra els continguts que es treballen a l'escola es difonen a través de la plataforma EDUC&, assegurant que els alumnes segueixin els mateixos aprenentatges que els companys de classe. 

 

  • Entrenaments a Andorra durant la temporada d'esquí. Afecten dos matins a la setmana (dimarts i dijous de 8.30h a 13.00h) i una tarda (dimecres, a partir de les 12.00h) entre els mesos d'obertura i tancament de les estacions d'Andorra. Tenen una  repercussió de 7h lectives setmanals.