Català  ·  TEL. +376747020 · EMAIL ad2eord@educand.ad
Català  · 

Com treballem

La lectura

Aliats amb la lectura

El plaer de llegir és un dels grans reptes que perseguim a l'escola, però si bé és cert que no es pot obligar a gaudir d'alguna cosa, des de l'escola ens hem proposat, si més no, acostar la lectura al nostre alumnat i incitar-lo a llegir. 

 

El nostre centre s'ha compromès amb la lectura amb el projecte Babèlium. Conscients que els estudiants necessiten temps i oportunitats per desenvolupar l'hàbit lector, des de l'escola tenim la voluntat de fomentar-lo acostant la lectura a les aules per tal de fer present aquest hàbit.

 

Cada setmana es destinen 30 minuts a la lectura individual. Cada classe té el seu moment assignat.  
  La lectura és lliure i autònoma. Es pot llegir novel·les, contes, còmics, diaris, revistes... En tot cas s'ha de tractar de materials de lectura complets, coherents i apropiats (no fulls solts, lectures sense solta ni volta…). 
La lectura es fa en suport paper, en cap cas es permetrà fer la lectura des de cap aparell electrònic.  
 

Cadascú s'ha de responsabilitzar de dur la seva lectura, ja que el temps de lectura no és el moment de fer la tria. La biblioteca de l'escola té, a disposició de qui ho vulgui, diversos documents (novel·les, revistes, llibres de divulgació…) perquè en facin el préstec; també poden portar lectures de casa, d'alguna altra biblioteca…

 

És un moment de silenci i concentració, de respecte cap a la lectura dels altres. I tant és on estem, la lectura sempre troba el seu racó.

 

 

Consulteu aquí les lectures que realitzem a l'escola des de les àrees de llengua.

 

La biblioteca de l'escola posa a la disposició de l'alumnat el seu fons. Consulteu algunes de les lectures dels nostres prestatges aquí.

 

El curs 2020-2021 hem posat les creacions de Lettering d'alguns dels nostres alumnes, al servei del foment de la lectura:

 


Arxius: