Català / Français  ·  TEL. +376747020 · EMAIL and2ensord@andorra.ad
Català / Français  · 

Com treballem

La lectura

Aliats amb la lectura

Fomentar la lectura

El plaer de llegir és un dels grans reptes que perseguim a l'escola, però si bé és cert que no es pot obligar a gaudir d'alguna cosa, des de l'escola ens hem proposat, si més no, acostar la lectura als nostres alumnes i incitar-los a llegir. 

 

Consulteu aquí les lectures que es realitzen a l'escola des de les àrees de llengua.

 

La biblioteca de l'escola posa a la disposició de l'alumnat el seu fons. Consulteu algunes de les lectures dels nostres prestatges aquí.

 

 

El nostre centre es compromet amb la lectura en el seu projecte Babèlium. Conscients que els alumnes necessiten temps i oportunitats per desenvolupar l'hàbit lector, des de l'escola tenim la voluntat de fomentar-lo acostant la lectura a les aules per tal de fer present aquest hàbit entre els nostres alumnes.

 

Cada setmana es destinen 30 minuts a la lectura. Cada classe té el seu moment assignat.  
  La lectura és lliure i autònoma. Els alumnes poden llegir novel·les, contes, còmics, diaris, revistes... En tot cas s'ha de tractar de materials de lectura complerts, coherents i apropiats (no fulls solts, lectures sense solta ni volta...). 
La lectura es fa en suport paper, en cap cas es permetrà fer la lectura des de cap aparell electrònic.  
 

Els alumnes han de responsabilitzar-se de dur la seva lectura ja que el temps de lectura no és el moment de fer la tria. La biblioteca de l'escola té, a disposició de qui ho vulgui, diversos documents (novel·les, revistes, llibres de divulgació...) perquè en facin el préstec; també poden portar lectures de casa, d'alguna altra biblioteca...

 

És un moment de silenci i concentració, de respecte cap a la lectura dels altres. I tant és on estem, la lectura sempre troba el seu racó.

 

 

El curs 2020-2021 hem posat les creacions de Lettering d'alguns dels nostres alumnes, al servei del foment de la lectura:

 


Arxius: