Català / Français  ·  TEL. +376747020 · EMAIL and2ensord@andorra.ad
Català / Français  · 

Escola

Presentació


 

L'Escola Andorrana de segona ensenyança d'Ordino (EASEO) és una de les tres escoles del Sistema Educatiu Andorrà que completen l'etapa d'ensenyament obligatori a l'Escola Andorrana, juntament amb l'Escola Andorrana de segona ensenyança de Santa Coloma (Andorra la Vella) i l'Escola Andorrana de segona ensenyança d'Encamp

El nostre pla d'estudis està enfocat a una visió de l'ensenyament focalitzada a desenvolupar un perfil competencial del nostre alumnat, més adequat als temps actuals.

Al setembre del 2003 vam obrir les portes de l'escola d'Ordino i, quatre anys més tard, vam instal·lar-nos al centre on ens trobem actualment. 

L'entorn de l'escola ens dona l'oportunitat de viure la natura de molt a prop i ofereix als nostres alumnes la possibilitat de gaudir-ne. A més, la parròquia d'Ordino ens aporta uns grans avantatges a nivell d'instal·lacions i serveis: els espais deCentre de Tecnificació d'Ordino, la piscina del centre esportiu de la parròquia, l'escenari de l'Auditori Nacional... Tot el conjunt fan del nostre centre una escola privilegiada.

Aquest curs (2022-2023) tenim 439 alumnes inscrits provinents de les escoles andorranes de maternal i primera ensenyança d'Ordino, La Massana, alguns d'Escaldes-Engordany i altres provinents de centres de dins i fora del territori andorrà.